JAN-ERIK VIK

Jan-Erik Vik skriver jevnlig for magasiner i både Norge, Danmark og Sverige. Han har også skrevet spesialtilpassede påskekrimhistorier myntet på reklamekampanjer for store norske bedrifter, som Evergood Kaffe, El-Proffen, Sykepleien.no, Pikant Media. Jan-Erik Vik har siden 2011 produsert 170 ulike historier i novelleform, og gitt ut fem bøker. Nå er han aktuell med sin første krimroman, En grav å gå til

Vik er også forfatteren av podcasten Krimnoveller

Podcasten gir deg en ny krimhistorie hver uke. Jan-Erik Vik setter deg inn i situasjoner du vanligvis ville skygget unna. Lytt til en novelle på vei til jobb eller før du sovner på kvelden.

Du kan lytte til podcasten på din favoritt plattform, som for eksempel Spotify eller Apple Podcast. 

OM VIK FORLAG

Vik forlag AS ble startet opp høsten 2020, og er et forlag som i utgangspunktet skal drive med selvpublisering av forfatter Jan-Erik Vik sine bøker, samt drift av podcasten Krimnoveller. 

Etter å ha utgitt fem bøker på eksterne forlag, ønsker vi nå å styre prosessen og selv knytte til oss de tjenestene som kreves for å utgi bøker. 

I Vik Forlag er kvalitet på alt av tjenester vi bruker viktig. Vi har derfor knyttet til oss solide og erfarne samarbeidspartnere. Dette gjelder redaktørarbeid, språkvask, korrektur, design og trykk av bøkene. 

Forfatter Jan-Erik Vik tar også imot henvendelser angående andre forfattertjenester. 

Ledelse

Ledelse

Jan-Erik Vik

Forfatter og styreleder

Telefon:  +47 950 33 030

Email:      Vikforlag@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Christopher Vik

Daglig leder

Telefon:  +47 454 89 379

Email:      Vikforlag@gmail.com

VIK FORLAG AS

Telefon:      +47 950 33 030

Email:           Vikforlag@gmail.com

Org.nr:          925 603 392

  • Facebook
  • Instagram
Logo til Vik Forlag