• Forfatter Jan-Erik Vik

"Bakmennene" av En grav å gå til

I dag vil jeg hylle "bakmennene" av En grav å gå til.


Boka, En grav å gå til er nå ute på markedet. Jeg må ærlig innrømme at jeg er blitt glad i boka og ikke minst stolt av den. Tilbakemeldingene er veldig bra, salget går strålende og jeg får masse oppmerksomhet.

Ja, det er jeg som har skrevet boka, ja det er jeg som har kommet på historien, og ja, det er jeg som er forfatteren.


Likevel kan jeg med hånden på hjertet si at sluttresultatet aldri ville blitt slik, om det ikke hadde vært for "bakmennene".


I dag vil jeg trekke frem to av disse, og for å unngå en rangering som ikke er mulig, så begynner jeg foran i boka, nemlig med forsiden.


Jeg får stadig tilbakemeldinger på at forsiden er lekker, original og spennende, og ikke minst så sier folk at de blir nysgjerrige på innholdet når de ser den. Jeg er helt enig, og jeg digger den. Sammen med min gode venn og samarbeidspartner Iancu Ilies fra Pikant media, har vi jobbet i ukevis for å perfeksjonere den. Det har vært utallige timers tenking, sparring, diskusjoner og tekniske endringer, og uten Iancu hadde dette aldri blitt så bra. Han våger å si meg rett imot når han mener det motsatte, og selv om vi kan være uenige blir vi alltid enige til slutt. Iancu er en uvurderlig fyr, som kan ALT. Film, foto, markedsføring, sosiale medier, tekniske detaljer, musikk…You name it. Han er et geni i mine øyne, og viktigst av alt: Han stiller alltid opp for meg. Jeg kan nesten ikke skryte nok av ham. Tusen takk, Iancu for et resultat jeg tror vi begge er stolt av.


Den andre jeg vil hylle i dag er Tom Gaudland fra Inkognito Publishing. Tom har virkelig jobbet intenst sammen med meg. Jeg er en krevende fyr som maser mye og er ekstremt opptatt av å perfeksjonere, men Tom har holdt ut med meg og gir meg alltid gode svar. Han har hjulpet til med å beholde og ikke minst øke intensiteten i manuset på en meget profesjonell måte. Han har påpekt utallige ufullstendige setninger og masse klisjeer. Han har gitt meg knallhard kritikk, men samtidig vært veldig konstruktiv ift å finne nye løsninger. Det har rett og slett vært en enorm trygghet å jobbe sammen med ham, selv han til tider har vært knalltøff og direkte med meg.


Måten han har fulgt meg opp på har vært imponerende. Det har vært ryddig, profesjonelt og ikke minst så har jeg følt at han virkelig har ønsket at dette skulle bli bra. Han er virkelig dedikert. En grav å gå til har blitt akkurat så velsmurt som jeg hadde håpet, og jeg hadde aldri klart dette uten en så dyktig redaktør. Jeg kan virkelig anbefale andre å bruke Tom, men man må vite at ved å velge en grundig redaktør, så er det ingen lekestue. Man må være forberedt på å måtte tåle at manuset blir revet og slitt i.


Så takk til to fenomenale karer. Jeg hadde aldri klart dette uten dere😊

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VIK FORLAG AS

Telefon:      +47 950 33 030

Email:           Vikforlag@gmail.com

Org.nr:          925 603 392

  • Facebook
  • Instagram
Logo til Vik Forlag