• vikforlag

Nå kan du forhåndsbestille min nye krimroman!

Endelig! Nå starter vi forhåndssalget av min nye krimroman, En grav å gå til, som du kan forhåndsbestille på www.Vikforlag.no!


Vi har brukt over et år på handlingen og utallige timer med korrektur- og redaktørarbeid, så nå gleder jeg meg masse til å endelig kunne vise frem hva vi har jobbet med. Nå skal boken snart til trykk, og dersom alt går etter planen i disse koronatider, har vi boken på lager tidlig i desember.


En grav å gå til er en lettlest krimroman som heller mot en psykologisk thriller. Du kan forvente nervepirrende scener og høyt tempo, der store deler av handlingen foregår i ulike steder i Kristiansand.


Det er utrolig gøy å oppleve at etterspørselen allerede er stor, så dersom du ønsker å få tak i et eksemplar fra førsteopplaget, kan du gå inn her og forhåndsbestille nå. Hvorfor ikke allerede nå bli ferdig med julegavehandelen? 😉 😉

Bestilling på nettsiden er veldig enkelt og trygt, men dersom du synes dette er vanskelig kan du selvfølgelig sende oss en mail på vikforlag@gmail.com eller ringe 95033030, så hjelper vi gjerne.


Setter stor pris på alle delinger🙏🏼

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VIK FORLAG AS

Telefon:      +47 950 33 030

Email:           Vikforlag@gmail.com

Org.nr:          925 603 392

  • Facebook
  • Instagram
Logo til Vik Forlag