• Forfatter Jan-Erik Vik

Ny krimroman på vei!


Jeg har tidligere fortalt at jeg holder på å skrive min første krimroman. Det har vært stille omkring dette en lang stund nå, og årsaken er enkel: Jeg har jobbet som en gal med dette siste tiden, men endelig nærmer vi oss trykking av boka.

Etter å ha gitt ut fem bøker på eksterne forlag, tok jeg en tøff, men spennende avgjørelse. Jeg har startet et eget forlag og gir ut boken selv. På laget har jeg min sønn som står for det meste av det administrative rundt forlaget, så jeg kan fokusere på skrivingen. Dette fører til større kontroll over rettigheter og prosess. Kvalitet på redaktørjobb, språkvask, korrektur, design osv er helt vesentlig for å lage et kvalitetsprodukt, og vi har derfor samarbeidet med dyktige og erfarne fagpersoner for å komme i mål med et produkt vi er fornøyd med.


I skrivende stund venter jeg på enda en runde med tilbakemeldinger fra min redaktør Tom Gaudland. En redaktør med lang erfaring, som jeg også har samarbeidet med omkring mine tidligere utgivelser. Han er knalltøff og direkte, men samtidig løsningsorientert og ekstremt dyktig. Med han som redaktør er jeg trygg på at min krimhistorie blir fremstilt på best mulig vis for leserne.


Så følg med, følg med. Det skjer mye spennende fremover. Snart presenteres en ganske så vill krimbok fra undertegnende, og da vil det være mulig å forhåndsbestille boka "En grav å gå til”, via VIK FORLAG AS  

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

VIK FORLAG AS

Telefon:      +47 950 33 030

Email:           Vikforlag@gmail.com

Org.nr:          925 603 392

  • Facebook
  • Instagram
Logo til Vik Forlag